ua en ru

Кабмін сьогодні заслухає Тігіпка щодо реформування соціальної сфери

Кабінет міністрів на своєму сьогоднішньому засіданні заслухає віце-прем'єр-міністра, міністра соціальної політики Сергія Тігіпка щодо стану виконання завдань і заходів національного плану дій на 2012 рік щодо впровадження програми економічних реформ на 2010-2014 роки "Заможне суспільство, конкурентоспроможна економіка, ефективна держава" за напрямом "Реформа соціальної сфери". Про це йдеться у порядку денному засідання.

Голова Державного агентства з інвестицій та управління національними проектами Владислав Каськів доповість про стан виконання завдань і заходів національного плану дій на 2012 рік щодо впровадження програми економічних реформ на 2010-2014 роки "Заможне суспільство, конкурентоспроможна економіка, ефективна держава" за напрямом "Впровадження національних проектів та інвестицій".

Крім того, уряд розгляне проекти законів: зміни до Кримінального, Митного та Бюджетного кодексів, зміни до деяких законодавчих актів України щодо утворення національного органу стандартизації і процедур розроблення та прийняття стандартів, зміни до деяких законів України щодо інформування населення про вміст у харчовій продукції генетично модифікованих організмів, зміни до деяких законів України з питань використання земель навколо військових об'єктів.

Кабмін також розгляне проект указу Президента про план заходів з виконання конвенції про заборону розробки, виробництва, накопичення і застосування хімічної зброї та про її знищення на 2012-2021 роки.

Міністри розглянуть проекти урядових розпоряджень: про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок, про перерозподіл деяких видатків державного бюджету, передбачених Міністерству охорони здоров'я на 2012 рік, про відкриття пунктів пропуску через державний кордон.