ua en ru

Кабмін сьогодні затвердить стратегію державної міграційної політики України до 2025 року

Кабмін сьогодні затвердить стратегію державної міграційної політики України до 2025 року Фото: Володимир Гройсман (kmu.gov.ua)

Також урядовці розглянуть питання щодо держзамовлення на підготовку фахівців у 2017 році

Кабінет міністрів України сьогодні, 12 липня 2017 року, на засіданні затвердить стратегію державної міграційної політики України до 2025 року. Про це йдеться у порядку денному засідання уряду.

Так, урядовці розглянуть проект розпорядження "Про схвалення стратегії державної міграційної політики України на період до 2025 року", яке представить міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков.

Крім того, урядовці розглядатимуть питання діяльності місцевих державних адміністрацій, організації та забезпечення захисту інформації.

Також розглядатимуться постанови про затвердження положення про інклюзивно-ресурсний центр, внесення змін до положення про Національну поліцію, затвердження угод з Угорщиною про утримання автодорожніх прикордонних мостів на українсько-угорському державному кордоні, підписання угоди з Молдовою про реадмісію осіб та імплементаційного протоколу про порядок її реалізації, порядок використання коштів, передбачених у держбюджеті для здійснення заходів із психологічної реабілітації учасників антитерористичної операції.

Також урядовці розглянуть питання внесення змін до порядку перерахунку пенсій, обговорять держзамовлення на підготовку фахівців, наукових, науково-педагогічних та робітничих кадрів, на підвищення кваліфікації та перепідготовку кадрів у 2017 році.

Крім того, урядовці планують затвердити проекту "Будівництво паркінгу державного підприємства "Міжнародний аеропорт "Бориспільˮ, а також фінансовий план державного підприємства "Адміністрація морських портів Україниˮ на 2017 рік.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що міністр інфраструктури Володимир Омелян заявив, що ініціюватиме звільнення керівника аеропорту "Бориспіль" Павла Рябікіна.