ua en ru

Кабмін сьогодні затвердить програму відновлення і розвитку миру на сході України

Кабмін сьогодні затвердить програму відновлення і розвитку миру на сході України Фото: будівля Кабінету міністрів України (Віталій Носач, РБК-Україна)

Уряд розгляне низку проектів і розпоряджень

Кабінет міністрів України сьогодні, 13 грудня, розгляне проект постанови "Про затвердження Державної цільової програми відновлення та розбудови миру в східних регіонах України". Про це йдеться у порядку денному, опублікованому на сайті українського уряду.

Крім цього, розглянуть проекти: "Про внесення змін до Національного переліку основних лікарських засобів", "Про пропозиції щодо застосування персональних спеціальних обмежувальних заходів згідно з резолюцією Ради Безпеки ООН № 2206 (2015) щодо Республіки Південний Судан", "Про призначення головного прикордонного уповноваженого України", а також "Про затвердження плану заходів на 2017-2029 роки із запровадження Концепції реалізації державної політики у сфері реформування загальної середньої освіти "Нова українська школаˮ, "Про підписання Протоколу про внесення змін до Конвенції між урядом України і урядом Республіки Австрія про уникнення подвійного оподаткування та попередження податкових ухилень стосовної податків на доходи і на майно".

Нагадаємо, 5 грудня Кабмін схвалив підписання угоди з Єврокомісією про виділення 50 млн євро на відновлення Донбасу.

Період виконання угоди починається з моменту набрання ним чинності і закінчується через 108 місяців після цієї дати. Термін практичної реалізації - 84 місяці, завершального етапу - 24 місяці.