ua en ru

Кабмін сьогодні створить Фонд енергоефективності

Кабмін сьогодні створить Фонд енергоефективності Фото: Володимир Гройсман

Також розглядатиметься питання підготовки військових для потреб ВМС

Кабінет міністрів України сьогодні, 13 липня 2016 року, на засіданні розгляне проект розпорядження Кабміну "Про схвалення Концепції впровадження механізмів стабільного фінансування заходів з енергоефективності (створення Фонду енергоефективності)". Про це йдеться в порядку денному на сайті уряду.

Також міністри обговорять законопроекти про внесення змін до деяких законодавчих актів України у зв’язку із запровадженням патронату над дитиною, до законодавчих актів з питань забезпечення жилими приміщеннями військовослужбовців та членів сімей військовослужбовців, які загинули під час виконання обов’язків військової служби та до Закону України "Про Суспільне телебачення і радіомовлення Україниˮ.


Крім того, розглядатимуться внесення змін до низки постанов, а також проект постанови Кабміну щодо підготовки військових фахівців для потреб Військово-Морських Сил Збройних сил.

Також міністри розглянуть постанови щодо порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для забезпечення перебування в Україні іноземних делегацій з офіційними візитами, здійснення органами доходів і зборів контролю за досягненням платниками єдиного податку другої і третьої групи, використання коштів, передбачених у державному бюджеті на реалізацію заходів щодо підвищення обороноздатності і безпеки держави, а також на приведення в безпечний стан уранових об’єктів.

Крім того розглядатиметься питання ведення Реєстру неприбуткових установ та організацій, затвердження Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з поводження з небезпечними відходами та з виробництва особливо небезпечних хімічних речовин.

Крім того, в порядку денному засідання Кабміну значаться проекти розпоряджень про внесення змін до переліку інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку, передачу спортивної споруди у м. Києві до сфери управління КМДА, перерозподіл деяких видатків державного бюджету і надання кредитів з державного бюджету.

Нагадаємо, Рада сьогодні розгляне питання електронних комунікацій.