ua en ru

Кабмін сьогодні розгляне законопроект про суспільне телебачення і радіомовлення

Кабмін сьогодні розгляне законопроект про суспільне телебачення і радіомовлення Фото: прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк

Також на засіданні планується розглянути законопроект про внесення змін до деяких законів щодо права людини на страйк

Кабінет міністрів України сьогодні, 27 січня 2016 року, розгляне законопроект про внесення зміни до закону України "Про суспільне телебачення і радіомовлення України". Про це йдеться у порядку денному уряду.

Також на засіданні планується розглянути законопроект
про внесення змін до деяких законів України щодо гарантування реалізації конституційного права людини на страйк, законопроект про внесення змін до деяких законів України у сфері використання ядерної енергії.

Крім того, Кабмін планує розглянути проект розпорядження про підписання угоди між урядом України та урядом Австралії про співробітництво в галузі використання ядерної енергії в мирних цілі, проект розпорядження про затвердження фінансового плану державного підприємства "Маріупольський морський торговельний порт" на2016 рік, проект розпорядження про затвердження фінансового плану державного підприємства "Морський торговельний порт "Южний" на 2016 рік.

Нагадаємо, Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення (Нацтелерадіо) на засіданні 21 січня розглянув і обговорив законопроект "Про внесення змін до закону "Про телебачення і радіомовлення" (нова редакція)", прийнявши рішення його не погоджувати.