ua en ru

Кабмін сьогодні розгляне питання про ефективне використання паливно-енергетичних ресурсів

Кабінет міністрів України сьогодні, 12 жовтня, на своєму засіданні планує розглянути проекти законів України про внутрішню торгівлю і ефективне використання паливно-енергетичних ресурсів. Так само Кабмін планує розглянути проект указу Президента про внесення змін до деякий положення про міністерства та інших центральних органів виконавчої влади. Доповідати з цього питання буде міністр юстиції Олександр Лавринович. Міністр надзвичайних ситуацій Вітор Балога буде доповідати про створення територіальних органів Державної служби гірського нагляду та промислової безпеки.

Уряд також планує розглянути питання про створення ради з питань розвитку системи охорони здоров'я, про затвердження плану дій щодо реалізації концепції державної міграційної політики, про затвердження плану дій щодо реалізації концепції розвитку кримінальної юстиції щодо неповнолітніх.
Також, члени Кабміну заслухають інформацію про хід реалізації інвестиційних проектів, спрямованих на виконання програми розвитку інвестиційної та інноваційної діяльності в Україні. Доповідати з цього питання буде перший віце-прем'єр міністр-міністр економічного розвитку і торгівлі Андрій Клюєв.