ua en ru

Кабмін сьогодні розгляне створення міжвідомчої комісії з питань регіонального розвитку

Кабмін сьогодні розгляне створення міжвідомчої комісії з питань регіонального розвитку Фото: прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк

Засідання уряду почнеться в 12:00

Кабінет міністрів України сьогодні, 16 вересня, на засіданні розгляне проект постанови "Про утворення міжвідомчої координаційної комісії з питань регіонального розвитку". Про це йдеться в порядку денному уряду.

Також члени Кабміну сьогодні розглянуть проект постанови Верховної Ради України "Про внесення зміни до постанови Верховної Ради України "Про додаткові заходи по зміцненню обороноздатності і безпеки держави".

Крім того, сьогодні буде розглянуто законопроект "Про ратифікацію угоди між Кабінетом міністрів України та урядом Об'єднаних Арабських Еміратів про повітряне сполучення та проект відповідного розпорядження Кабінету міністрів України" та "Про ратифікацію угоди між Кабінетом міністрів України та урядом Чорногорії про повітряне сполучення та проект відповідного розпорядження Кабінету міністрів України".

У порядку денному також значиться законопроект "Про внесення змін до закону України "Про біженців та осіб, які потребують додаткового або тимчасового захисту".

Міністр оборони України Степан Полторак на засіданні доповість про затвердження плану заходів з підготовки та відзначення у 2015 р. Дня захисника України.

Нагадаємо, 14 вересня Кабінет міністрів України відкликав із Верховної Ради України проект державного бюджету на 2016 рік.