ua en ru

Кабмін сьогодні розгляне створення групи з питань заборгованості за електроенергію і газ

Кабмін сьогодні розгляне створення групи з питань заборгованості за електроенергію і газ Фото: прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк

Засідання Кабміну почнеться в 12:00

Кабінет міністрів України сьогодні, 12 серпня, на своєму засіданні розгляне проект постанови про створення міжвідомчої робочої групи з питань погашення заборгованості за спожиті електроенергію та природний газ. Про це йдеться в порядку денному Кабміну.

Також на засіданні буде розглянуто законопроект про внесення змін у деякі закони України щодо розвідувальних органів України та внесення змін до Податкового кодексу України щодо зміни ставок деяких податків і зборів.

Крім того, на засіданні уряд розгляне затвердження порядку виплати грошової допомоги громадянам України, які призиваються на строкову військову службу, реорганізацію деяких територіальних органів Міністерства юстиції, затвердження положення про Державну службу України з лікарських засобів та контролю за наркотиками, затвердження фінансового плану ДП "Іллічівський морський торговельний порт" на 2015 р.

Нагадаємо, Кабінет міністрів України затвердив порядок створення Національної громадської телерадіокомпанії України.