ua en ru

Кабмін сьогодні розгляне угоду про співпрацю з Польщею у сфері оборони

Кабмін сьогодні розгляне угоду про співпрацю з Польщею у сфері оборони Фото: Кабінет міністрів України

Також Кабмін розгляне ратифікацію договору з Молдовою про охорону та розвиток басейну річки Дністер

Кабінет міністрів України сьогодні, 17 травня 2017 року, розгляне ратифікацію генеральної угоди між Кабміном та урядом Польщі про співробітництво у сфері оборони та проект відповідного розпорядження Кабміну. Про це йдеться у порядку денному засідання Кабміну.

Також на розгляд уряду буде винесена ратифікація договору між Кабміном і урядом Молдови про співпрацю у галузі охорони і сталого розвитку басейну річки Дністер, а також проект відповідного розпорядження Кабміну.

Крім того, на розгляд уряду буде винесено ряд проектів постанов. Зокрема, про новий склад наглядової ради Аграрної біржі, про внесення змін до зразків бланків дипломів доктора і кандидата наук, про внесення змін до Порядку виплати пенсій та грошової допомоги через поточні рахунки в банках, про внесення зміни до постанови Кабміну від 3 вересня 2008 року № 777, про застосування переговорної процедури закупівлі, а також про перерозподіл деяких видатків державного бюджету, передбачених Центральною виборчою комісією на 2017 рік.

Також на розгляд уряду буде винесена постанова про затвердження угоди між Кабміном і урядом Туреччини про внесення змін в угоду між Кабміном і урядом Туреччини про умови взаємних поїздок громадян.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Порошенко доручив Кабміну організувати військовий парад у Києві до Дня незалежності.