ua en ru

Кабмін сьогодні розгляне розрив угоди з РФ щодо повернення авіатехніки

Кабмін сьогодні розгляне розрив угоди з РФ щодо повернення авіатехніки Фото: прем'єр-міністр Володимир Гройсман

Також уряд може схвалити спрощення оформлення віз між Україною та Швейцарією

Кабінет міністрів України сьогодні, 23 листопада 2016 року, розгляне припинення дії угоди з Росією про ліквідацію і порядок повернення авіатехніки, яка знаходиться на ремонтних підприємствах оборонних відомств обох країн. Про це йдеться в порядку денному українського уряду.

Зокрема, Кабмін розгляне законопроект про припинення дії угоди з Росією про ліквідацію і порядок повернення авіаційної техніки, що знаходиться на ремонтних підприємствах Міноборони України та Міноборони РФ, а також проект відповідного розпорядження.

Уряд також розгляне зміни до закону про радіочастотний ресурс, законопроект про аудит фінансової звітності і аудиторську діяльність, постанову про співробітництво з Кіпром у сфері охорони здоров'я, затвердить порядок розподілу в 2016 році конфіскованих засобів, зміну порядку ведення Державного земельного кадастру.

Крім того, Кабмін підпише імплементаційний протокол між урядами України та Кіпру до угоди між Україною та ЄС про реадмісію осіб, а також угоду зі Швейцарією про спрощення оформлення віз.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Кабмін має намір звільнити голову Держрезерву.