ua en ru

Кабмін сьогодні розгляне доручення на зовнішні запозичення в 2016

Кабмін сьогодні розгляне доручення на зовнішні запозичення в 2016 Фото: засідання Кабміну

Міністри можуть затвердити Положення про Державну аудиторську службу України

Кабінет міністрів України сьогодні, 3 лютого 2016 року, розгляне проект розпорядження про доручення на здійснення державних зовнішніх запозичень у 2016 році. Про це йдеться в порядку денному уряду.

Також на засіданні уряду розглянуть проекти постанови про внесення змін до Положення про прикордонний режим та про затвердження Положення про Державну аудиторської службі України.

Крім того, міністри можуть затвердити постанови про імплементаційну угоду з НАТО щодо підтримки та постачання щодо реалізації співробітництва у сфері медичної реабілітації, а також про забезпечення паливно-мастильними матеріалами та продуктами харчування суб'єктів, які безпосередньо здійснюють боротьбу з тероризмом у зоні проведення АТО.

Уряд розгляне законопроекти про внесення змін до законів щодо вдосконалення надання адміністративних послуг суб'єктам господарювання, внесення змін до статті 45 Кодексу України про надра, змін до законів щодо приведення їх у відповідність із законодавством Європейського Союзу у сфері перевезення небезпечних вантажів, внесення змін у закон "Про ціни і ціноутворення".

Нагадаємо, Кабмін заборонив українським операторам поставляти послуги зв'язку в Крим.