ua en ru

Кабмін сьогодні розгляне концепцію програми реформування і розвитку ОПК до 2020 року

Кабмін сьогодні розгляне концепцію програми реформування і розвитку ОПК до 2020 року Фото: прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк

Засідання уряду почнеться в 12:00

Кабінет міністрів України сьогодні, 20 січня, на засіданні розгляне проект розпорядження про схвалення концепції державної цільової програми реформування та розвитку оборонно-промислового комплексу (ОПК) до 2020 року. Про це йдеться в порядку денному засідання на сайті уряду.

На засіданні міністри також обговорять законопроект "Про дитяче харчування", "Про ратифікацію угоди між урядом України і Організацією Північноатлантичного договору про статус представництва НАТО в Україні та проект відповідного розпорядження Кабінету Міністрів України".

Також у порядку денному значиться розгляд розпорядження президента України з питання приєднання України до статуту Міжнародного агентства з відновлюваних джерел енергії (ІRENA).

Крім того, Кабмін розгляне проект постанови "Про внесення змін у Державну цільову програму розвитку міського електротранспорту на період до 2017 року".

Нагадаємо, міністр економічного розвитку і торгівлі Айварас Абромавічус повідомив, що Кабінет міністрів України сьогодні оголосить розширений список санкционных товарів з Росії.