ua en ru

Кабмін сьогодні розгляне зміни до Митного кодексу по стягненню мит деяких товарів

Прем'єр-міністр України Микола Азаров 3 грудня проведе засідання уряду. Зокрема, планується розглянути проект закону України про внесення зміни до статті 287 Митного кодексу України (Особливості оподаткування митом деяких товарів). Про це йдеться в порядку денному уряду.

Крім того, Кабмін планує розглянути законопроекти про внесення змін до закону України "Про Кабінет міністрів України" та про внесення змін до деяких законів України щодо стимулювання залучення інвестицій.

Також уряд має намір схвалити концепцію загальнодержавної програми поводження з відходами на 2013-2020 рр., концепцію проекту закону України "Про державне регулювання у сфері супутникової навігації", розглянути проект розпоряджень Кабміну про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок, проект постанови про затвердження порядку ведення Єдиного державного порталу адміністративних послуг та про внесення змін до програми розселення та облаштування депортованих кримських татар і осіб інших національностей, що повернулися на проживання в Україну, їх адаптації та інтеграції в українське суспільство на період до 2015 р.

Члени Кабміну планують затвердити план організації підготовки проектів актів, необхідних для забезпечення реалізації Закону України від 20 листопада 2012 р. № 5494 "Про внесення змін до Земельного кодексу України" та про план організації виконання указу Президента України від 28 грудня 2012 р. №766 „Про внесення змін до положення про міністра Кабінету міністрів України (щодо повноважень міністра Кабміну)".

Зазначимо, як повідомляє НЕЦУ, Кабінет міністрів України планує також завтра затвердити угоду про розподіл продукції з компаніями Chevron, Shell та ExxonMobil на видобування вуглеводнів на Олеській, Юзівській та Скіфський ділянках.