ua en ru

Кабмін сьогодні розгляне денонсацію угоди з РФ про обмін інформацією про ракети

Кабмін сьогодні розгляне денонсацію угоди з РФ про обмін інформацією про ракети Фото: прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк

Міністри також обговорять створення Державної аудиторської служби

Кабінет міністрів України сьогодні, 28 жовтня, розгляне припинення дії угоди між Україною і Росією про обмін інформацією про переносні зенітні ракетні комплекси типу "Ігла" і "Стріла" під час здійснення їхнього експорту в треті країни або з третіх країн. Про це йдеться в порядку денному уряду.

Крім того, на засіданні міністри обговорять створення Державної аудиторської служби України та зміни в бюджет Пенсійного фонду на 2015 р.

У порядку денному також значиться проект розпорядження про підписання угоди між Україною та Всесвітньою продовольчою води (ЗПС) про відкриття Офісу ВПП в Україні та внесення змін в закон України "Про Антимонопольний комітет україни".

Нагадаємо, Кабінет міністрів 21 жовтня схвалив проект закону "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо захисту авторського права і суміжних прав у мережі Інтернет", який містить механізми протидії інтернет-піратству.