ua en ru

Кабмін сьогодні представить звіт про результати своєї діяльність за 2016 рік

Кабмін сьогодні представить звіт про результати своєї діяльність за 2016 рік Фото: Володимир Гройсман

Засідання Кабміну заплановано на 11:00

Кабінет міністрів України сьогодні, 14 лютого 2017 року, представить звіт про результати своєї діяльність за 2016 рік. Про це йдеться у порядку денному засідання уряду.

Як зазначається, звіт про результати виконання програми діяльності Кабміну у 2016 році представить прем'єр-міністр України Володимир Гройсман.

Крім того, на засіданні розглядатимуться законопроекти щодо технічного регулювання у сфері спеціальних технічних засобів, охорони теплових мереж, удосконалення законодавства з питань поводження з радіоактивними відходами, дошкільної освіти.

Також розглядатиметься проект указу президента України Петра Порошенка про призначення стипендій для видатних спортсменів із паралімпійських і дефлімпійських видів спорту та їх тренерів.

На порядку денному також низка постанов Кабміну. Зокрема, щодо порядку відшкодування вартості витрат на утримання засуджених в установах виконання покарань, порядку сплати збору на обов’язкове державне пенсійне страхування з окремих видів господарських операцій.

Розглядатимуться й деякі питання реалізації договору між урядом України та урядом Республіки Польща про надання кредиту на умовах пов’язаної допомоги.

Також урядовці розглянуть питання затвердження переліку земельних ділянок, на яких планується спільне будівництво житла для осіб рядового і начальницького складу Державної служби з надзвичайних ситуацій, членів їх сімей; передачі нерухомого майна у м. Миколаєві до сфери управління Миколаївської обласної державної адміністрації; передачі цілісного майнового комплексу державного підприємства "Сумський державний науково-дослідний інститут мінеральних добрив і пігментівˮ до сфери управління Міністерства освіти і науки України.

Крім того, розглядатиметься питання щодо запровадження середньострокового бюджетного планування.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Антикризовий штаб рекомендує Кабміну розглянути введення НС на енергоринку.