ua en ru

Кабмін сьогодні презентує звіт про роботу за ІІІ квартал, - Гройсман

Кабмін сьогодні презентує звіт про роботу за ІІІ квартал, - Гройсман Фото: Володимир Гройсман (kmu.gov.ua)

Сьогодні проходить засідання уряду

Кабінет міністрів України сьогодні, 18 жовтня 2017 року, презентує звіт роботи уряду за ІІІ квартал. Про це у Тwitter повідомив прем'єр-міністр України Володимир Гройсман.

"Сьогодні презентуємо звіт уряду за підсумками ІІІ кварталу", - написав він.

Як повідомляє "Урядовий портал", Гройсман звернув увагу на незмінність пріоритетів роботи Кабміну, серед яких: економічне зростання, безпека й оборона, боротьба з корупцією, інвестиції в людський капітал.

За словами Гройсмана, наразі стоїть завдання прискорити економічний ріст, сформувати сприятливий інвестиційний клімат, продовжити розвиток промисловості.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Кабінет міністрів України на засіданні 18 жовтня 2017 розірве угоду з Російською Федерацією про підприємства, які виробляють військову продукцію.

Так, Кабмін планує затвердити проект постанови "Про припинення дії Угоди між Кабінетом міністрів України та урядом Російської Федерації про збереження спеціалізації підприємств і організацій, що беруть участь у виробництві продукції військового призначення".

Зазначимо, 9 серпня Україна розірвала угоду з РФ про взаємодію при експорті товарів військового призначення в треті країни. Відповідне рішення було прийнято на засіданні уряду без обговорення.