ua en ru

Кабмін сьогодні ухвалить стратегію протидії незаконному виробництву та обігу сигарет

Кабмін сьогодні ухвалить стратегію протидії незаконному виробництву та обігу сигарет Фото: Кабмін (РБК-Україна)

Доповідати про стратегію буде Олександр Данилюк

Кабінет міністрів України сьогодні на засіданні схвалить концепцію стратегію протидії незаконному виробництву та обігу сигарет. Відповідна повістка дня опублікована на сайті українського уряду.

Повідомляється, що доповідати про стратегії буде міністр фінансів України Олександр Данилюк.

Крім того, Кабмін сьогодні розгляне перерозподіл деяких видатків державного бюджету, передбачених Міністерству освіти і науки на 2017 року. Також сьогодні буде розглянута стратегія комунікацій у сфері запобігання і протидії корупції та концепція реформування механізмів публічних закупівель лікарських засобів і медичних виробів.

Наголошується, що уряд планує розглянути забезпечення доступу Національного агентства з питань виявлення, розшуку та управління активами, отриманими від корупційних та інших злочинів, до інтегрованої міжвідомчої інформаційно-телекомунікаційної системи здійснення контролю осіб, транспортних засобів та вантажів, які перетинають державний кордон.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Національне агентство з питань запобігання корупції затвердило результати повної перевірки електронних декларацій 8 членів уряду.