ua en ru

Кабмін дозволив надавати військовим матеріальну допомогу на соціальні потреби не тільки під час щорічної відпустки

Кабінет міністрів України дозволив надавати військовослужбовцям матеріальну допомогу для вирішення соціально-побутових питань та допомогу для оздоровлення не тільки під час основної відпустки

Кабінет міністрів України дозволив надавати військовослужбовцям матеріальну допомогу для вирішення соціально-побутових питань та допомогу для оздоровлення не тільки під час основної відпустки. Про це йдеться у постанові уряду № 273 від 17 липня 2014 р.

"Кабінет міністрів України постановляє: внести зміну до пункту 5 постанови Кабінету міністрів України від 7 листопада 2007 р. № 1294 "Про упорядкування структури та умов грошового забезпечення військовослужбовців, осіб рядового і начальницького складу та деяких інших осіб", виключивши у підпункті 3 слова "при щорічній основній відпустці", - йдеться у документі.

Таким чином керівники державних органів отримали право у межах асигнувань, що виділяються на утримання військових, надавати військовослужбовцям (крім військовослужбовців строкової військової служби), особам рядового і начальницького складу матеріальну допомогу для вирішення соціально-побутових питань та допомогу для оздоровлення у розмірі, що не перевищує їх місячного грошового забезпечення.