ua en ru

Кабмін розгляне питання оподаткування об'єктів житлової нерухомості

Кабінет міністрів України сьогодні, 20 лютого, розгляне питання внесення змін до ст. 265 Податкового кодексу (щодо оподаткування нерухомості) щодо об'єктів нерухомості. Про це йдеться в порядку денному засідання Кабміну.

Крім того, Кабмін також має намір розглянути низку законопроектів, які стосуються зміни податкового законодавства. Серед них питання щодо оподаткування доходу за зданий брухт чорних металів та стимулювання розвитку виробництва продуктів дитячого харчування.

Також буде розглянуто питання про внесення змін до деяких законів України щодо призначення та індексації пенсії.

Уряд має намір затвердити порядок розробки, освоєння і випуску нових видів продукції оборонного призначення, а також припинення випуску існуючих видів такої продукції та розглянути питання підписання угоди з урядом Об'єднаних Арабських Еміратів про військово-технічне співробітництво.

Планується затвердити порядок використання коштів, передбачених у державному бюджеті для виконання заходів з підготовки та проведення в Україні фінального турніру чемпіонату Європи 2015 року з баскетболу і порядок використання коштів, передбачених у державному бюджеті для фінансового забезпечення цільових проектів екологічної модернізації підприємств.

Також пропонується затвердити обсяги формування державного інтервенційного фонду у 2013/14 маркетинговому періоді і план заходів на 2013-2016 роки щодо реалізації стратегії реформування системи надання соціальних послуг.