ua en ru

Кабмін розгляне реформу управління у сфері інтелектуальної власності наступного тижня

Кабмін розгляне реформу управління у сфері інтелектуальної власності наступного тижня Фото: Кабмін розгляне реформу управління у сфері інтелектуальної власності наступного тижня

Заступник міністра економіки наполягає на якнайшвидшому затвердженні даної реформи

Кабінет міністрів України наступного тижня в ході засідання розгляне концепцію реформування державного управління у сфері інтелектуальної власності. Про це сьогодні в ході круглого столу повідомила заступник міністра економічного розвитку і торгівлі України - торгового представника України Наталія Микольська, передає кореспондент РБК-Україна.

"Ми вносимо в наступну середу на Кабінет міністрів, вчора пан Гройсман (прем'єр-міністр - ред.) про це публічно за ініціативою Степана Івановича (Кубіва - ред.) заявив, що ми вносимо на засідання Кабінету міністрів концепцію реформування державного управління у сфері інтелектуальної власності", - сказала вона.


Микольська також заявила про важливість якнайшвидшого затвердження даної концепції і можливих її доопрацювання в разі необхідності.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що під Кабінетом міністрів більше 500 представників профспілкових організацій провели акцію протесту проти ліквідації профтехучилищ.