ua en ru

Кабмін розглянув програму діяльності на 2015 р., - Зубко

Кабінет міністрів України сьогодні на засіданні розглянула програму діяльності на 2015 р.

Кабінет міністрів України сьогодні на засіданні розглянула програму діяльності на 2015 р. Про це заявив віце-прем'єр-міністр України Геннадій Зубко на засіданні круглого столу в Міністерстві регіонального розвитку будівництва та житлово-комунального господарства України, передає кореспондент РБК-Україна.

"Ми починаємо дії з реформування... Сьогодні питання дуже серйозне. Ми повинні прийняти бюджет на 2015 р. Тому в найкоротші терміни ми повинні прийняти новий Бюджетний, Податковий кодекси, а також необхідні зміни до законодавства. Нам необхідна бюджетна децентралізація з наданням більших повноважень на місцях... Всі ми розуміємо, що наступний рік буде складним. Зараз я приїхав із засідання Кабміну, де обговорювалася програма діяльності уряду на 2015 р., яка буде внесена в парламент", - заявив Зубко.

"На завтра ми будемо вносити її в парламент", - підкреслив віце-прем'єр.

Нагадаємо, як заявив віце-прем'єр-міністр В'ячеслав Кириленко, прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк у четвер, 11 грудня, представить у Верховній Раді України програму діяльності Кабінету міністрів України.