ua en ru

Кабмін шляхом завищення тарифів перетворив на жебраків більшість українців, - Медведчук

Кабмін шляхом завищення тарифів перетворив на жебраків більшість українців, - Медведчук Фото: Віктор Медведчук

Медведчук також прокоментував звіт "Нафтогазу"

Кабмін шляхом завищення тарифів перетворив на жебраків більшість українців. Таку думку у своєму блозі висловив громадського руху "Український вибір – Право народу" Віктор Медведчук.

"НАК "Нафтогаз України" за 9 місяців 2016 року збільшив чистий прибуток в 109 разів за рахунок безпрецедентного зростання комунальних тарифів в країні. Уряд шляхом надмірного завищення комунальних тарифів, по суті, перетворив на жебраків більшу частину українських сімей для того, щоб державна компанія "Нафтогаз" отримувала надприбутки?", - пише він.

У зв'язку з цим Медведчук задається питаннями: "що є пріоритетом державної політики в Україні і чи є держава, як і раніше, соціальною, як це встановлено в Конституції країни; куди, власне, діваються кошти, "накопичені" "Нафтогазом" шляхом пограбування українців через "тарифно-субсидіарну" схему?".

"Гроші "передбачає" інша схема ― схема непомірно завищених сум у платіжках, сум, що не відповідає ні обсягу, ні якості пропонованих до оплати "послуг". Величезні суми за опалення при ледь теплих батареях у квартирах більшої частини українських сімей ― пряме тому підтвердження", - резюмував він.