ua en ru

Кабмін провів ротацію заступників голови Укрдержреєстру

Кабінет міністрів України призначив Олену Ференс першим заступником Голови Державної реєстраційної служби України.

Кабінет міністрів України призначив Олену Ференс першим заступником Голови Державної реєстраційної служби України. Про це йдеться у розпорядженні уряду № 518-р від 27 травня 2014 р.

"Призначити Ференс Олену Миколаївну першим заступником Голови Державної реєстраційної служби України", - йдеться у документі.
Крім того, розпорядженням № 519-р від 27 травня 2014 р. уряд призначив Артема Янчука заступником голови Державної реєстраційної служби.

Разом з тим, розпорядженням № 511-р від 27 травня 2014 р. Кабмін звільнив Валерія Ковальова з посади заступника голови Укрдержреєстру згідно з його заявою.

Нагадаємо, розпорядженням № 510-р від 27 травня 2014 р. уряд звільнив з посади першого заступника голови Укрдержреєстру Інну Завальну.

Зазначимо, у політичній партії "Правий сектор" заявляли, що звільнення Завальної з посади пов'язане з тим, що вона прийняла рішення про реєстрацію "Правого сектору" як політичної партії.

Укрдержреєстр є головним органом у системі центральних органів виконавчої влади з питань реалізації державної політики у сферах державної реєстрації актів цивільного стану, державної реєстрації речових прав на нерухоме майно, державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців, реєстрації (легалізації) об'єднань громадян, інших громадських формувань, статутів фондів загальнообов'язкового державного соціального страхування, якщо їх реєстрація передбачена законами, статуту територіальної громади міста Києва, друкованих засобів масової інформації та інформаційних агентств як суб'єктів інформаційної діяльності.