ua en ru

Кабмін просить ВР ратифікували 16 жовтня угоду про вільну торгівлю з Чорногорією

Кабінет міністрів України просить Верховну Раду ратифікувати 16 жовтні угоду про вільну торгівлю з Чорногорією. Про це в ході погоджувальної ради ВР заявив міністр юстиції України Олександр Лавринович, передає кореспондент РБК-Україна.

"Завтра (16 жовтня) планується візит прем'єр-міністра України (Миколи Азарова) в Чорногорію. У нас на порядку для ратифікації угода про вільну торгівлю з Чорногорією. Тому Кабмін просить парламент завтра ратифікувати цю угоду на пленарному засіданні", - заявив Лавринович.

У свою чергу голова ВР Володимир Литвин доручив профільним комітетам оперативно розглянути проект угоди уряду України і Чорногорії: "Цей документ об'ємний... У нас у вівторок пропонується більше 10-ти питань ратифікації. Тому, якщо питання буде готове, ми можемо його розглянути завтра".

Зазначимо, раніше Литвин також заявляв, що ВР завтра першочергово розгляне законопроекти від Кабміну і з пропозиціями Президента.

Читайте також: ПР пропонує внести зміни до держбюджету-2012 в частині збільшення фінансування вугледобувної галузі і гарантій "Уктрансгазу"