ua en ru

Уряд просить внести до порядку денного Ради блок питань щодо підприємництва

Уряд просить внести до порядку денного Ради блок питань щодо підприємництва Фото: Іванна Климпуш-Цинцадзе

Уряд просить парламент підтримати внесення змін до держбюджету-2016

Кабінет Міністрів України просить Верховну Раду внести до порядку денного поточного пленарного тижня блок законопроектів щодо підприємницької діяльності. Про це сьогодні на засіданні керівників фракцій і голів комітетів ВРУ заявила віце-прем'єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Іванна Климпуш-Цинцадзе, передає кореспондент РБК-Україна.

"Уряд просить підтримку законопроектів 5067 відносно захисту прав власності та протидії рейдерству, 5105 щодо державних інвестиційних проектів, 4541 щодо дерегуляції правил працевлаштування та тимчасового проживання іноземців, 3136 зменшення адміністративного навантаження на суб'єктів господарювання, 4630 щодо передачі повноважень по управлінню поліграфкомбінатом "Україна" КМУ, 3665 про медіацію, а також просить підтримати блок, де висвітлюються питання підприємницької діяльності", - заявила Климпуш-Цинцадзе.

Окрім того, Кабмін просить керівництво парламенту внести до порядку денного ВР урядову ініціативу щодо змін до державного бюджету на 2016 рік відносно фінансування Міністерства оборони, Міністерства внутрішніх справ та питань держслужби.

Нагадаємо, у четвер, 6 жовтня, Верховна Рада України може розглянути питання про внесення змін до державного бюджету на 2016 рік за пропозицією уряду.