ua en ru

Кабмін представив Офіс впровадження реформ при голові уряду

Кабмін представив Офіс впровадження реформ при голові уряду Фото: Кабінет міністрів України

Офіс займеться реалізацією пунктів програми уряду на наступний рік

Кабінет міністрів України представив Офіс впровадження реформ при прем'єр-міністрові. Презентація відбулася сьогодні, передає кореспондент РБК-Україна.

"На першому етапі це буде 18 осіб, які будуть закріплені за певними напрямами і сфокусовані на реалізації певних громадськими донорами пріоритетів, які будуть визначені програмою діяльності уряду на наступний рік. Офіс реформ прем'єр-міністра буде спрямований на впровадження, моніторинг тих пріоритетів, тих завдань, які закладені в програмі уряду, які ми обговорювали з нашими міжнародними партнерами", - сказав міністр Кабінету міністрів Олександр Саєнко в ході презентації команд підтримки реформ.

Як повідомив міністр, головою Офісу планується призначити його, при цьому до складу цього органу увійдуть два координатора, які будуть завідувати конкретними напрямками.

Також були представлені команди підтримки реформ в Міністерстві фінансів, Міністерстві економічного розвитку і торгівлі, Міністерстві інфраструктури і Міністерстві аграрної політики і продовольства.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Кабінет міністрів України відзвітує про свою роботу за півроку в середу, 19 жовтня, на черговому засіданні уряду.