ua en ru

Кабмін постановив зменшити автопарк, обслуговуючий органи влади

Кабінет міністрів України (Кабмін) ухвалив рішення зменшити кількість автомобілів, що обслуговують центральні органи виконавчої влади та місцеві державні адміністрації.

Кабінет міністрів України (Кабмін) ухвалив рішення зменшити кількість автомобілів, що обслуговують центральні органи виконавчої влади та місцеві державні адміністрації. Про це йдеться у постанові, прийнятій 1 березня 2014 р. на засіданні уряду, повідомляє прес-служба Кабміну.

"В цілому планується зменшити кількість автомобілів, які використовуються органами державної влади, понад 1,5 тис. одиниць по всій території України. Так, в центральних органах виконавчої влади їх чисельність зменшиться на 1 тис. 132 одиниці, тобто на 33,8%. У місцевих державних адміністраціях кількість автомобілів скоротиться на 373 одиниці (на 15%). Вивільнений автотранспорт буде реалізований протягом місяця на відкритих торгах під громадським контролем відповідно до чинного законодавства", - йдеться в повідомленні.

Реалізація цієї постанови Кабміну сприятиме економії бюджетних коштів на утримання органів виконавчої влади та надходженню додаткових доходів державного бюджету.