ua en ru

Кабмін доручив з липня запровадити продаж арештованого майна на електронних торгах ще в 6 областях

Кабінет міністрів України доручив почати з 1 липня 2014 р. експеримент по впровадженню нової системи реалізації арештованого майна шляхом проведення електронних торгів в Запорізькій, Івано-Франківській, Київській, Одеській, Харківській та Чернігівській областях.

Кабінет міністрів України доручив почати з 1 липня 2014 р. експеримент по впровадженню нової системи реалізації арештованого майна шляхом проведення електронних торгів в Запорізькій, Івано-Франківській, Київській, Одеській, Харківській та Чернігівській областях. Про це йдеться у розпорядженні уряду 11.06.2014 № 575-р.

Нагадаємо, з 1 травня 2014 р. експеримент по впровадженню нової системи реалізації арештованого майна шляхом проведення електронних торгів вже діє в м. Києві, Вінницькій, Дніпропетровській і Львівській обл.

Разом з тим, звіт про результати проведення зазначеного експерименту та пропозиції про доцільність запровадження системи реалізації арештованого майна, який повинні підготувати Міністерство юстиції спільно з Державною виконавчою службою, Кабмін переніс з листопада на грудень 2014 р.