ua en ru

Кабмін доручив Держказначейству здійснювати оплату зобов'язань за Кіотським протоколом

Кабінет міністрів України доручив Державній казначейській службі здійснювати платежі з оплати видатків, пов'язаних з реалізацією проектів цільових екологічних (зелених) інвестицій і виконанням зобов'язань сторін Кіотського протоколу про зміну клімату.

Кабінет міністрів України доручив Державній казначейській службі здійснювати платежі з оплати видатків, пов'язаних з реалізацією проектів цільових екологічних (зелених) інвестицій і виконанням зобов'язань сторін Кіотського протоколу про зміну клімату. Про це йдеться у постанові уряду № 263 від 17 липня 2014 р.

Відповідні зміни Кабмін вніс до пункту 11 постанови Кабінету міністрів України від 1 березня 2014 р. № 65 "Про економію державних коштів та недопущення втрат бюджету" , доповнивши абзац другий підпункту 1 після слів "оплату комунальних послуг та енергоносіїв" словами "оплату видатків, пов'язаних з реалізацією проектів цільових екологічних (зелених) інвестицій і виконанням зобов'язань сторін Кіотського протоколу до Рамкової конвенції ООН про зміну клімату".