ua en ru

Кабмін доручив ДФС провести інвентаризацію майна автомобільних пунктів пропуску через кордон

Кабінет міністрів України доручив Державній фіскальній службі (ДФС) у місячний строк провести інвентаризацію державного нерухомого майна, що забезпечує функціонування та експлуатацію автомобільних пунктів пропуску через держкордон.

Кабінет міністрів України доручив Державній фіскальній службі (ДФС) у місячний строк провести інвентаризацію державного нерухомого майна, що забезпечує функціонування та експлуатацію автомобільних пунктів пропуску через держкордон. Про це йдеться в постанові уряду № 502 від 1 жовтня 2014 р.

"Державній фіскальній службі забезпечити у місячний строк проведення інвентаризації нерухомого майна, що перебуває у державній власності і використовується для забезпечення функціонування та експлуатації пунктів пропуску через державний кордон для автомобільного сполучення", - йдеться у документі.

Нагадаємо, раніше Державна прикордонна служба України повідомляла, що на даний момент у Чернігівській, Сумській і Харківській областях реалізується проект "Стіна", який передбачає зміцнення кордону України з Росією.