ua en ru

Кабмін доручив безкоштовно видавати візи іноземним спостерігачам на виборах Президента України

Кабінет міністрів України доручив безкоштовно видавати візи офіційним спостерігачам від іноземних держав та міжнародних організацій на позачергових виборах Президента України 25 травня 2014 р.

Кабінет міністрів України доручив безкоштовно видавати візи офіційним спостерігачам від іноземних держав та міжнародних організацій на позачергових виборах Президента України 25 травня 2014 р. Про це йдеться у розпорядженні уряду № 376-р від 16 квітня 2014 р.

"Міністерству закордонних справ забезпечити оформлення віз для в'їзду в Україну за нульовою тарифною ставкою консульського збору, що справляється за межами України, офіційним спостерігачам від іноземних держав та міжнародних організацій на позачергових виборах Президента України 25 травня 2014 р. за списками, поданими до Міністерства Центральною виборчою комісією", - йдеться в документі.

Нагадаємо, Центральна виборча комісія (ЦВК) станом на 9 квітня 2014 р. зареєструвала 144 міжнародних спостерігачів на дострокових виборах Президента України, які призначені на 25 травня 2014 р.