ua en ru

Кабмін планує збільшити держфінансування на утримання працівників свого секретаріату

Кабмін планує збільшити держфінансування на утримання працівників свого секретаріату Фото: голова Кабміну Володимир Гройсман

Про це свідчить відповідна постанова

Кабінет міністрів України доручи Міністерству фінансів під час підготовки пропозицій щодо внесення змін до державного бюджету України на 2016 рік передбачити збільшення асигнувань на утримання працівників Секретаріату уряду виходячи із затвердженої граничної чисельності. Про це свідчить постанова №295 від 18 квітня 2016 року, опублікована на сайті уряду.

Так, документом уряд створив служби двох віце-прем'єр-міністрів, службу віце-прем'єр-міністра з питань медичної європейської та євроатлантичної інтеграції і ліквідував одну.


Крім того, Кабмін встановив, що прем’єр-міністр, перший віце-прем’єр-міністр — міністр економічного розвитку і торгівлі, віце-прем’єр-міністр — міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства, віце-прем’єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції, віце-прем’єр-міністри, міністр Кабінету міністрів можуть мати радників на громадських засадах.

Нагадаємо, перший віце-прем'єр-міністр - міністр економіки Степан Кубів відповідатиме за співпрацю Кабінету міністрів України з Верховною Радою України.