ua en ru

Кабмін перейшов в авральний режим роботи за відсутності Азарова

Кабінет Міністрів україни (Кабмін) України в повному складі перейшов в авральний режим роботи, всі міністри перебувають на своїх місцях. Немає тільки прем'єр-міністра Миколи Азарова. Про це повідомило інформоване джерело уряду.

З огляду на непередбачуваний розвиток подій на Майдані Незалежності, члени Кабміну не покидали сьогодні своїх робочих місць.

"Всі знаходяться на своїх місцях. Міністри планують заходи щодо мінімізації ризиків роботи уряду, у разі продовження агресивних дій опозиції і ймовірних спроб паралізувати роботу виконавчого органу державної влади", - повідомило джерело.

Інформатор додав, що, по суті, уряд перейшов у авральний режим роботи, так як на даний момент існує загроза зриву бюджетного процесу. Однак нервозності додає той факт, що в будівлі Кабміну відсутня прем'єр-міністр Микола Азаров.

"Де перебуває прем'єр достеменно невідомо. Всі його чекають для робочого наради", - говорить джерело. За його словами, віце-прем'єри намагаються додзвонитися Азарову, але поки їх спроби безуспішні.