ua en ru

Кабмін перерозподілив 40,8 млн грн на навчання та лікування військовослужбовців

Кабінет міністрів України перерозподілив 40,8 млн грн з державного бюджету на 2013 р., передбачені Міністерству оборони України, на навчання та лікування військовослужбовців. Про це йдеться в розпорядженні уряду № 851-р від 30 жовтня 2013 р.

"Відповідно до частини восьмої статті 23 Бюджетного кодексу України здійснити в межах загального обсягу бюджетних призначень, передбачених Міністерству оборони на 2013 р. у загальному фонді державного бюджету, перерозподіл видатків споживання шляхом зменшення обсягу видатків за програмою "Забезпечення діяльності Збройних сил України та підготовка військ" на оплату праці у сумі 40 млн 889,5 тис. грн", - йдеться у документі.

Виділені кошти уряд пропонує перенаправити на фінансування програми "Медичне лікування, реабілітація та санаторне забезпечення особового складу Збройних сил України, ветеранів військової служби та членів їх сімей, ветеранів війни" на суму 24 млн 410 тис. грн. (у тому числі на оплату праці - 15 млн 720 тис. грн) та програми "Підготовка військових фахівців у вищих навчальних закладах I-IV рівнів акредитації, підвищення кваліфікації та перепідготовка військових фахівців і державних службовців, початкова військова підготовка молоді" на 16 млн 479,5 тис. грн. (у тому числі на оплату праці - 5 млн 079,5 тис. грн).