ua en ru

Кабмін відсторонив Сергія Рудика від виконання повноважень голови Держземагентства

Кабінет міністрів України відсторонив Сергія Рудика від виконання повноважень голови Державного агентства земельних ресурсів України (Держземагентство).

Кабінет міністрів України відсторонив Сергія Рудика від виконання повноважень голови Державного агентства земельних ресурсів України (Держземагентство). Про це йдеться у розпорядженні уряду № 837-рвід від 10 вересня 2014 р.

"Відсторонити Рудика Сергія Ярославовича від виконання повноважень за посадою голови Державного агентства земельних ресурсів України", - йдеться у документі.

Іншим розпорядженням № 838-р від 10 вересня 2014 р. Кабмін призначив тимчасово виконувачем обов'язків голови Держземагентства першого заступника голови цього агентства Артема Кадомського.

Нагадаємо, 14 серпня 2014 р. Рудик був викрадений в Дніпропетровській обл.

Рудик був призначений на посаду голови Держземагентства 9 квітня 2014 р.

Рудик, 1970 року народження, має вищу освіту. У 1992 р. закінчив історичний факультет Чернівецького державного університету ім. Ю. Федьковича. У 2001 р. отримав диплом магістра Української академії державного управління при Президентові України.

З 1996 р. працював на керівних посадах в органах державного управління та місцевого самоврядування. У 2005-2007 рр. - голова Державного комітету України у справах національностей та міграції. 2007-2010 рр. - заступник голови Київської міської державної адміністрації. Депутат Київської міськради V скликання, голова постійної комісії з питань місцевого самоврядування, регіональних та міжнародних зв'язків. У 2013 - 2014 рр. обіймав посаду керівника депутатської фракції ВО "Свобода" у Верховній Раді України.

Член політради ВО Свобода".