ua en ru

Кабмін схвалив проект угоди про проведення 1-5 червня наради Конвенції по впливу на навколишнє середовище

Кабмін схвалив проект угоди між Україною та Європейською економічною комісією ООН про організацію та проведення 1-5 червня 2014 р. шостої наради сторін Конвенції про оцінку впливу на навколишнє середовище.

Кабінет міністрів України схвалив проект угоди між Україною та Європейською економічною комісією ООН про організацію та проведення 1-5 червня 2014 р. шостої наради сторін конвенції про оцінку впливу на навколишнє середовище. Про це йдеться в розпорядженні уряду № 49-р від 10 лютого 2014 р.

"Схвалити проект Угоди між Урядом України та Європейською економічною комісією ООН про організацію та проведення 1-5 червня 2014 р. шостої наради сторін конвенції про оцінку впливу на навколишнє середовище у транскордонному контексті, другої сесії сторін протоколу про стратегічну екологічну оцінку до конвенції про оцінку впливу на навколишнє середовище у транскордонному контексті та підготовчих нарад", - йдеться в документі.

Також уряд уповноважив виконуючого обов'язки міністра екології та природних ресурсів Олега Проскурякова а підписати зазначену угоду.