ua en ru

Уряд схвалив проект угоди з Італією про взаємне визнання посвідчень водія

Уряд схвалив проект угоди з Італією про взаємне визнання посвідчень водія Фото: Кабмін

Кабмін уповноважив підписати угоду Зубка

Кабінет міністрів України схвалив проект угоди між Кабміном та урядом Італійської Республіки про взаємне визнання та обмін посвідчень водія. Про це свідчить розпорядження № 1180-р від 11 листопада, опубліковане на урядовому порталі.

"Схвалити проект Угоди між Кабінетом Міністрів України та Урядом Італійської Республіки про взаємне визнання та обмін посвідчень водія", - сказано в документі.

Відповідно до розпорядження, Кабмін уповноважив підписати цю угоду міністра внутрішніх справ Арсена Авакова, однак учора уряд прийняв розпорядження № 1183-р, яким уповноважив підписати цей документ віце-прем'єр-міністра України - міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Геннадія Зубка.

Нагадаємо, у серпні Україна та Італія створили робочу групу з питань співробітництва у правоохоронній сфері, члени якої займалися аспектами взаємодії між міністерствами внутрішніх справ двох країн.

Так, члени групи займалися, зокрема, застосуванням практичного досвіду Італії в діяльності поліції в нових умовах, а також питанням взаємного визнання та обміну посвідчень водія.