ua en ru

Кабмін не приймав рішення про призначення керівника НАК "Енергоатом"

На засіданні Кабінету Міністрів 12 червня питання про призначення Микити Константінова виконувачем обов'язків президента державного підприємства "Національна атомна енергогенеруюча компанія "Енергоатом" не розглядали. Інформацію про це журналістам підтвердили кілька членів уряду, присутніх на засіданні, передає TVi.

"Розглядалося питання принципово про те, що там необхідно призначити виконуючого обов'язки. Але конкретного призначення не розглядали", - заявив перший віце-прем'єр Сергій Арбузов.

Також учора прес-служба віце-прем'єра Юрія Бойка розповсюдила повідомлення про те, що "питання про призначення керівника ДП НАЕК "Енергоатом" не розглядалося".

Як стало відомо, рішення про призначення в.о. президента НАК "Енергоатом" прийняв особисто прем'єр-міністр Микола Азаров.

Нагадаємо, сьогодні, 13 червня міністр палива й енергетики Едуард Ставицький представив Микиту Константінова як виконувача обов'язків президента державного підприємства "Національна атомна енергогенеруюча компанія "Енергоатом".