ua en ru

Кабмін змінив керівника апарату МінАП

Кабмін змінив керівника апарату МінАП Фото: Кабмін призначив Осійчука заступником голови МінАП

Про це свідчить відповідне розпорядження

Кабінет міністрів України призначив Миколу Осійчика заступником міністра аграрної політика та продовольства України. Про це свідчить відповідне розпорядження №326 від 27 квітня 2016 року, опубліковане на урядовому порталі.

"Призначити Осійчука Миколу Степановича заступником Міністра аграрної політики та продовольства України - керівником апарату", - сказано в документі.

Раніше розпорядженням № 316-р Кабмін звільнив попереднього керівника апарату Інну Гребенюк за угодою сторін.


Зазначимо, що раніше він працював на посаді заступника директора департаменту забезпечення діяльності міністра - начальника відділу аналітичного забезпечення діяльності міністра Міністерства соціальної політики України.

На новому посту Осійчук буде координувати роботу апарату міністерства, діяльність департаменту правової та законопроектної роботи департаменту роботи з персоналом, департаменту електронного документообігу та контролю апарату, оперативно-режимного управління, відділу бухгалтерського обліку, звітності та господарського забезпечення апарату міністерства, відділу публічної інформації, взаємодії з Кабміном та розгляду звернень громадян.

Нагадаємо, новий міністр аграрної політики і продовольства України Тарас Кутовий не має наміру перезавантажувати роботу відомства.