ua en ru

Кабмін призначив Михайла Пасічника головою Держлікслужби

Кабінет міністрів України призначив Михайла Пасічника головою Державної служби України з лікарських засобів (Держлікслужби).

Кабінет міністрів України призначив Михайла Пасічника головою Державної служби України з лікарських засобів (Держлікслужби). Про це йдеться у розпорядженні уряду № 533-р від 4 червня 2014 р.

"Призначити Пасічника Михайла Францовича головою Державної служби України з лікарських засобів", - йдеться у документі.

Також розпорядженням № 532-р від 4 червня 2014 р. уряд звільнив Інну Демченко посади першого заступника голови Державної служби України з лікарських засобів відповідно до абзацу третього частини першої статті 19 закону України "Про центральні органи виконавчої влади" (у разі звільнення міністра перший заступник міністра та заступники міністра звільняються з посад Кабінетом міністрів України).

Нагадаємо, 30 квітня 2014 р. розпорядженням № 427-р Кабмін звільнив з посади голови Держлікслужби україни Олексія Соловйова. Повідомлялося, що під час проведення наради з представниками громадськості щодо ситуації навколо лікарських засобів в Україні прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк попросив Соловйова написати заяву про звільнення разом з його заступниками.

Раніше 23 квітня Яценюк доручив перевірити обґрунтованість зростання цін на ліки.