ua en ru

Кабмін направить майже 15 млрд гривень митних надходжень на ремонт доріг, - Гройсман

Кабмін направить майже 15 млрд гривень митних надходжень на ремонт доріг, - Гройсман Фото: Володимир Гройсман (kmu.gov.ua)

Гройсман пообіцяв навести лад на українських дорогах

Кабінет міністрів України у 2017 році направить майже 15 млрд гривень від перевиконання фінансових планів з митних надходжень на ремонт доріг. Про це на засіданні уряду заявив прем'єр-міністр України Володимир Гройсман, передає прес-служба Кабміну.

"Ми направимо майже 15 млрд гривень від перевиконання планів по митниці на дороги. Лад з дорогами ми наведемо. Ми можемо забезпечити стрімке зростання - я в цьому переконаний. Можемо заробити достатньо грошей в країні - для оборони, інфраструктури, охорони здоров'я та освіти - та інвестувати кошти у соціальні стандарти життя громадян", - заявив Гройсман.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Державна фіскальна служба України за сім місяців 2017 року направила понад 8 млрд гривень на реконструкцію доріг.

"Протягом січня-липня 2017 в рамках експерименту по перерахуванню на реконструкцію доріг 50% від перевиконання надходжень митних платежів ДФС забезпечено 8 млрд 11 млн гривень", - йдеться в повідомленні ДФС.