ua en ru

Кабмін має намір ухвалити рішення про можливість запуску іноземних авіакомпаній на ринок України, - Хорошковський

Найближчим часом уряд має намір ухвалити рішення про надання можливості іноземним авіакомпаніям брати участь в пасажирських перевезеннях на українському ринку. Про це сьогодні в ході години уряду у Верховній Раді України заявив перший віце-прем'єр-міністр України Валерій Хорошковський, передає кореспондент РБК-Україна.

Зокрема, відповідаючи на питання депутата про те, які заходи уряд планує прийняти для вирішення проблем, пов'язаних із затримкою рейсів, які здійснює "Аеросвіт", і затримка часто доходить до трьох годин очікування, Хорошковський відповів: "... Ми розглянемо і приймемо рішення про можливості запуску іноземних компаній на наш ринок".

Нагадаємо, авіаперевізники з усього світу зможуть приєднатися до перевезення пасажирів на матчі футбольного чемпіонату Європи 2012 р., що відбуватиметься в Україні. З 15 травня по 15 липня 2012 р. повітряний простір нашої країни відкритий для всіх іноземних експлуатантів без обмежень. Відповідний наказ "Про нерегулярні польоти в, з і в межах України на період проведення Євро-2012" підписав віце-прем'єр-міністр України - міністр інфраструктури Борис Колесніков