ua en ru

Кабмін на засіданні розгляне зміни до закону про автомобільний транспорт, які стосуються конкурсу на автобусні перевезення

Кабінет міністрів України на засіданні 7 вересня планує розглянути законопроект про внесення змін до статті 46 закону України "Про автомобільний транспорт", яка стосується проведення конкурсу на перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування (доповідач - віце-премєр, міністр інфраструктури Борис Колесніков). Про це йдеться в порядку денному Кабміну, розміщеному на урядовому веб порталі.

Уряд також розгляне зміни до статті 19 закону України "Про охорону дитинства" щодо права дитини на освіту. Доповідатиме з зазначеного питання буде міністр освіти Дмитро Табачник.
Кабмін 7 вересня планує затвердити постанови щодо питань здійснення попереднього документального контролю в пунктах пропуску через державний кордон України та здійснення державного контролю товарів, що переміщуються через митний кордон. Доповідачем з цього питання виступить міністр фінансів Федір Ярошенко. Уряд такоє має затвердити Порядок розроблення проектів землеустрою, що забезпечують еколого-економічне обґрунтування сівозміни та впорядкування угідь (доповідач - міністр агрополітики Микола Присяжнюк).
Уряд на засіданні схвалить розпорядження про підписання Угоди між Кабінетом міністрів України та Урядом Республіки Кіпр про морське торговельне судноплавство, доповідатиме по питанню Колесніков.