ua en ru

Кабмін на сьогоднішньому засіданні розгляне зміни до закону про автомобільний транспорт, які стосуються конкурсу на автобусні перевезення

Кабінет міністрів України на сьогоднішньому засіданні планує розглянути законопроект про внесення змін до статті 46 закону України "Про автомобільний транспорт", яка стосується проведення конкурсу на перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування (доповідач - віце-премєр, міністр інфраструктури Борис Колесніков). Про це йдеться в порядку денному Кабміну, розміщеному на урядовому веб порталі.

Уряд також розгляне зміни до статті 19 закону України "Про охорону дитинства" щодо права дитини на освіту. Доповідатиме з зазначеного питання буде міністр освіти Дмитро Табачник.
Кабмін 7 вересня планує затвердити постанови щодо питань здійснення попереднього документального контролю в пунктах пропуску через державний кордон України та здійснення державного контролю товарів, що переміщуються через митний кордон. Доповідачем з цього питання виступить міністр фінансів Федір Ярошенко. Уряд такоє має затвердити Порядок розроблення проектів землеустрою, що забезпечують еколого-економічне обґрунтування сівозміни та впорядкування угідь (доповідач - міністр агрополітики Микола Присяжнюк).
Уряд на засіданні схвалить розпорядження про підписання Угоди між Кабінетом міністрів України та Урядом Республіки Кіпр про морське торговельне судноплавство, доповідатиме по питанню Колесніков.