ua en ru

Кабмін до кінця місяця затвердить законопроекти про держбюджет, податкову реформу та митницю

Кабмін до кінця місяця затвердить законопроекти про держбюджет, податкову реформу та митницю Фото: Кабмін затвердить проект держбюджету і податкової реформи до початку роботи ВР

Уряд також готує рішення щодо децентралізації, медичної реформи та соцсфери

Кабінет міністрів України до кінця місяця затвердить законопроекти про держбюджет, податковій реформі та митниці. Про це повідомляє прес-служба Кабміну.

"У серпні основна робота в Кабінеті Міністрів спрямована на підготовку пакета урядових законопроектів до п'ятої сесії Верховної Ради VIII скликання, яка після перерви відкриється 6 вересня. Серед найважливіших питань – питання розвитку економіки, підготовки проекта Державного бюджету, Податкової реформи, реформування митниці", - зазначається в повідомленні.


Крім того, уряд готує рішення, спрямовані на продовження децентралізації, щодо впровадження Стратегії державного управління, медичної реформи, реформи в сфери енергетики і транспорту, соціальної сфери і в галузі освіти.

"Уже на цьому тижні можна очікувати, що в міністерствах відбудуться обговорення відповідних напрацювань і до кінця серпня відповідні законопроекти будуть внесені і затверджені на засіданнях Кабміну", - повідомляє прес-служба.

Нагадаємо, прем'єр-міністр Володимир Гройсман заявив, що Кабінет міністрів України повинен розробити пакет законодавчих ініціатив для подальшого забезпечення економічного зростання в країні до початку нової сесії Верховної Ради.