ua en ru

Кабмін змінив порядок реєстрації отримувачів гуманітарної допомоги

Кабмін змінив порядок реєстрації отримувачів гуманітарної допомоги Фото: Кабінет міністрів України

Відповідне рішення було прийнято на засіданні уряду

Кабінет міністрів України на своєму засіданні 16 березня 2017 року вніс зміни до порядку реєстрації отримувачів гуманітарної допомоги. Про це повідомляє прес-служба Міністерства соціальної політики.

Зазначається, що проект постанови було розроблено з метою вдосконалення організації виконання закону "Про гуманітарну допомогу" щодо визнання вантажів, коштів, послуг гуманітарною допомогою.

Зокрема, Мінсоцполітики надається право затвердити вичерпний перелік документів, які подаються для прийняття відповідних рішень про визнання гуманітарною допомогою, а також оприлюднювати рішення про включення юридичних осіб до Єдиного реєстру на офіційному веб-порталі.

При цьому документом спрощено вимоги щодо обов’язкового нотаріального оформлення копій установчих документів, які подаються для включення юридичних осіб до Єдиного реєстру отримувачів гуманітарної допомоги, що діють на даний час.

Нагадаємо, вже 62-а за рахунком колона вантажівок нібито з гуманітарною допомогою для Донбасу висунулася з Росії в ніч на 16 березня.