ua en ru

Кабмін змінив порядок проведення конкурсу на зайняття посад держслужби

Кабмін змінив порядок проведення конкурсу на зайняття посад держслужби Фото: Кабмін змінив порядок проведення конкурсу на зайняття посад держслужби

Постанова набирає чинності з набранням чинності закону про держслужбу.

Кабінет міністрів України визначив нову процедуру проведення конкурсу на зайняття вакантної посади державної служби. Про це свідчить постанова №246 від 25 березня 2016 року.

"Новий механізм проведення конкурсного відбору на зайняття вакантної посади державної служби осіб відбуватиметься на основі оцінювання його особистих досягнень у навчанні, роботі та виявленої здатності застосовувати знання, уміння і навички, моральні і ділові якості для належного виконання посадових обов'язків, навчання, професійного та особистого розвитку", - сказано в повідомленні прес-служби Кабміну.


Так, документ реформує порядок проведення конкурсу на зайняття вакантної посади державної служби відповідно до закону "Про державну службу".

Постанова набирає чинності з набранням чинності закону про держслужбу.

Нагадаємо, президент України Петро Порошенко 31 грудня 2015 року підписав Закон України "Про державну службу", який дає старт реформі системи державного управління.