ua en ru

Кабмін та керівництво Херсонської обл. підписали угоду щодо регіонального розвитку області

Прем'єр-міністр України Микола Азаров підписав угоду щодо регіонального розвитку Херсонської області між Кабінетом міністрів України та Херсонської обласної ради. Від Херсонської області угоду підписали голова Херсонської обласної ради Віктор Пелих та голова Херсонської обласної державної адміністрації Микола Костяк, повідомляє прес-служба Кабміну.
"Це надзвичайно серйозна угода, у ній містяться надзвичайно великі зобов'язання держави, а також надзвичайно серйозні зобов'язання з боку Херсонської обл. Ми домовилися на паритетній основі протягом трьох років забезпечити спільне фінансування масштабних програм розвитку в агропромисловому комплексі та в інших галузях. Це сотні мільйонів гривень", - наголосив М.Азаров.
Прем'єр-міністр висловив впевненість у тому, що підписання даної угоди стане передумовою для прискореного розвитку Херсонської області. Глава уряду підкреслив, що географічне розташування Херсонської обл. надзвичайно вигідне.
За словами М.Азарова, у Херсона є всі можливості стати другим Сінгапуром: "Є багато перспективних планів, які можна реалізувати в найближчі 3-5 років і які дадуть серйозний імпульс для розвитку области".