ua en ru

Кабмін готовий до дискусії з Радою по проекту держбюджету-2018

Кабмін готовий до дискусії з Радою по проекту держбюджету-2018 Фото: Володимир Гройсман (facebook.com/volodymyrgroysman)

Уряд також готовий до діалогу з експертним середовищем

Кабінет міністрів України готовий до дискусій з Верховною Радою щодо проекту державного бюджету на 2018 рік. Про це заявив голова Кабміну Володимир Гройсман, передає прес-служба уряду.

"15 вересня ми внесли в Парламент закон про бюджет на 2018 рік. Це бюджет розвитку. Ми забезпечимо якісне фінансування всього оборонного та безпекового комплексу, інвестування в розвиток економіки, що надзвичайно важливо. Реформування освіти, фінансування охорони здоров’я, будівництво доріг, підтримка культури та науки – також пріоритети бюджету 2018 року. Ми відкриті до діалогу – з експертним середовищем і депутатами. Але переконаний, що бюджет треба приймати вчасно й прогнозовано", - зазначив голова уряду.

Нагадаємо, Кабінет міністрів України вніс до Верховної Ради України проект держбюджету-2018. Таким чином, проект закону №7000 від 15.09.2017 "Про Державний бюджет України на 2018 рік" винесено на розгляд парламенту. Текст документа поки відсутній.