ua en ru

Кабмін доставив 270 т гуманітарної допомоги на звільнені території Донбасу, - Яценюк

Кабінет міністрів України доставив 270 т товарів першої необхідності у вигляді гуманітарної допомоги громадянам України звільнені від терористів території на сході України.

Кабінет міністрів України доставив 270 т товарів першої необхідності у вигляді гуманітарної допомоги громадянам України на звільнені від терористів території на сході України. Про це заявив сьогодні прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк на засіданні Кабінету міністрів, передає кореспондент РБК-Україна.

"Вже 270 т ми поставили. І робимо все для того, щоб передати товари першої необхідності, на відповідні території",- заявив Яценюк.

Також прем'єр дав доручення Міністерству інфраструктури, Міністерству АПК, Міністерству охорони здоров'я, Міністерство внутрішніх справ і віце-прем'єр-міністрові Володимиру Гройсману продовжити поставки гуманітарної допомоги на Донбас.

"Окремо звертаюся до Червоного Хреста з проханням допомогти, щоб ці вантажі дійшли до людей, оскільки територія контролюється терористами, які підтримуються Росією",- додав Яценюк.